מפעיל מציעה דרכים להתייעלות ולחסכון בתחום הפקה וטיפול במסמכים בארגון ע"י מעבר למרכזי הדפסה משולבים.

בארגונים רבים פרושות כיום מדפסות אישיות ומדפסות מחלקתיות רבות, וכן מכונות צילום, פקסים וסורקים, באופן בלתי מבוקר המשרתים מקומית, מספר מצומצם של עובדים.  הדבר, גורם לבזבוז רב של מקום, זמן והוצאות כספיות מיותרות אשר ניתן לחסוך בדרך פשוטה ויעילה ע"י מעבר למרכזי הדפסה/צילום/פקס וסריקה משותפים.

חברת מפעיל, המובילה את תחום המיכון המשרדי מזה כ-70 שנה, מסמנת היום את הכיוון לייעול המשרד הדיגיטאלי ע"י  שימוש במכונות משולבות ובתוכנות ייעודיות מתקדמות להפקה, שליטה ובקרה, צמצום וחסכון בכל הקשור לטיפול במסמכים בארגון.

פתרונות חדשניים אלה יביאו לייעול ולחסכון משמעותי ניכר של עד עשרות אחוזים! בעלויות הפקת המסמכים.

ע"מ להשיג מטרה זו חברת מפעיל בעזרת אנשי המקצוע המיומנים והמנוסים שלה בתחום, תעניק לכם מיפוי מלא ומקצועי של כלל המכשירים בארגונכם ותתפור לכם פתרון שיענה על צרכי הארגון וייתן מענה כולל לכל נושא ההפקה והטיפול במסמכים בארגונכם.

בהמשך, טבלת השוואה המראה את היתרונות במעבר ממכשירים בודדים: מדפסת, צילום,פקס, סורק, למכונות משולבות ובצבע.

  מכונות ייעודיות לכל מטרה:מדפסות/מכונות צילום/פקסים/סורקים מכונות משולבות:צילום,פקס,הדפסה וסריקהבשחור לבן ובשחור לבן+צבע 
1בזבוז שטחי עבודה: ריבוי מכשירים, וכפועל יוצא מכך המתכלים הנדרשים לתפעולם, דורשים שטחי הפעלה ואחסון בארגון. חסכון בשטח אחסון יקר: מושג ע"י הפיכת מספר רב של מדפסות/מכונות צילום/פקסים/סורקים למכונות משולבות בודדות, המוצבות במקומות מרכזיים ומשרתות מספר רב של גורמים בארגון.
2בזבוז משאבי חשמל: מכונות רבות = יותר שימוש באנרגיה/חשמל= עלויות שימוש גבוהות יותר. חיסכון בהוצאות החשמל : 1. ע"י הקטנה משמעותית של מס המכונות. 2. מכונות חדישות בעלות מנגנונים חכמים לחסכון באנרגיה.
3משאבי תפעול פנים ארגוניים: טיפול, מעקב תפעול ותחזוקה שוטפת של מספר רב של מכונות מצריך משאבי תפעול יקרים. חסכון בהקצאת משאבי תפעול מיוחדים:הציוד מתופעל ומתוחזק ע"י חברת "מפעיל" במסגרת ההתקשרות.
4עלויות רכישת ציוד ומתכלים: העלויות גבוהות יותר מכיוון שבארגון קיים ריבוי מכונות ונלווים,בעלי אופני שרות רבים. עלויות נמוכות יותר: העלויות נמוכות יותר מכיוון שבארגון יהיו מעט מכשירים ושיטת חיוב תתבסס בעיקרה על היקף השימוש.
5חוסר שליטה בכמויות הדפסה: התוצאה הינה בזבוז ועלויות גבוהות של נייר וטונר.ניירות רבים נערמים על מדף המדפסות ללא דורש. מדפיסים ושוכחים!!שליטה בהדפסה: רק ע"י הקשת קוד אישי או התקנת תוכנה ייעודית מתאימה כמו Follow Me , המדפסת תדפיס את המסמכים הנדרשים בלבד.נוכל לחסוך נייר, טונר ונשמור על סביבה ירוקה.כמו כן נוכל לנהל בקרה תקציבית וחיוב לפי פרויקטים ו/או לפי משתמש/לקוח.
6בזבוז זמן יקר: זמן יקר של המשתמש מבוזבז בנבירה בערימות ההדפסה וחיפוש אחר המסמכים הנדרשים. חסכון ניכר בזמן: ע"י איסוף העותקים/ההדפסות השייכים אך ורק למשתמש יחסך זמן יקר. 
7אין אפשרות להפקות נייר חצי מורכבות: עבודות אלה כגון: סטים/ חוברות, חירור והידוק החוברות אינן יכולות להתבצע במכונות אישיות. בית דפוס זעיר, הפקות נייר חצי מורכבות: חוברות עם/בלי סיכות/ עם או בלי חירור יכולות להיעשות במכונות מחלקתיות.
8בזבוז משאב הזמן בתפעול המכונה : נגרם עקב,החלפת המתכלים והשבתת המכשירים בתדירות גבוהה לנוכח קיבולת קטנה מאוד של מיכלי הטונר. ייעול הזמן לתפעול המכונה: במכונות המחלקתיות קיבולת גבוהה של מיכלי הטונר. לפיכך ניתן להקטין דרמטית את זמן הטיפול וההתעסקות של הארגון במכונות.
 9ניהול מלאי של מתכלים:החזקת מלאי וניהול מלאי של מתכלים מסוגים שונים יכולה ליצור בזבוז ניכר כגון: בלאי, מלאי "מת" לדגם שהוחלף, איבוד ועודאין טיפול במתכלים: באחריות חברת "מפעיל" בלבד.
10 חוסר יעילות וחוסר נוחות בעבודה: במדפסות אישיות, קיבולת נייר קטנה וההתעסקות הנדרשת במהלך העבודה בטעינת נייר מטרידה ומיותרת. יעילות ונוחות בעבודה:מחסניות נייר גדולות מצמצמות מאד את ההתעסקות היומיומית הנדרשת בטעינת נייר למחסניות.
 11אין בקרה ושליטה על היקפי עבודה: למשתמשים שונים הרגלי עבודה רבים.כאשר אין בקרה ושליטה, ייחשף הארגון לבזבוז מיותר. שליטה ובקרה מלאה על כל משתמש: בעזרת קוד שימוש, הקצאת כמות שימוש, ואכיפת נוהלי עבודה שנקבעו. למשל, הדפסה רק בדו-צדדי, הדפסה בש/ל ולא בצבע למי בארגון ללא הרשאה ועוד. 
 12אין אבטחת מסמכים: שולחים להדפסה והמידע פתוח לעיני כל.אבטחת מסמכים ומידע (צילום מושהה, צילום נעול): שליטה ובקרה מוחלטים באבטחת המידע בארגון ע"י שחרור הדפסה בקוד משתמש או תוכנה ייעודית מתאימה, בזמן איסוף. 
13אין שליטה על העלויות האמיתיות:לארגון אין מידע על העלויות האמיתיות.שליטה מלאה ומדויקת על עלויות הפקת מסמכים:הארגון יכול לדעת במדויק ובכל רגע נתון את עלויות ההדפסה כיוון שמחיר ההדפסה הינו קבוע ואחיד . 
14אין פיזור וניצול מרבי של ההדפסות: במכונות השונות יש כאלה שעובדות ללא הפסקה, והאחרות לא מדפיסות כלל. שליטה על פיזור עבודה: תור עבודה של מדפסות הנקבע דרך השרת. ע"י מיפוי נכון ומקצועי של המכונות המשולבות ניתן להגיע לאופטימיזציה והתייעלות של הפקת המסמכים בארגון ומתן פתרון הולם עבור כל מחלקה. 
15קבלת כל פקס נכנס ללא שליטה: תרבות השיווק בפקס, גובה מחיר לא קטן. ולארגון אין שליטה על הנכנס, לא על כמות הנייר ולא על כמות הטונר הנצרך בפרסומים הקריאטיביים שאין לארגון כל צורך בהם.חסכון ב"ג'אנק" פקס וניתוב פקסים במייל: ע"י אפשרות ניתוב הפקסים למייל יוכל הארגון לקבל שליטה בהדפסות פקסים נדרשים בלבד או בהעברתם במייל לאדם המטפל.
16פגיעה יותר גדולה באיכות הסביבה: יותר מכונות, יותר בזבוז נייר,יותר מיכלי טונר ומתכלים אחרים ויותר בזבוז חשמל. שמירה מכסימאלית על איכות הסביבה: עקב צמצום במכונות, שליטה בהדפסה נדרשת, חסכון בנייר, במתכלים, במיכלי טונר, בחשמל ועוד.
17ביצועים נמוכים: מדפסות הדיו הנוכחיות איטיות.ביצועים גבוהים כמו במכונות שחור לבן ויותר: זמן חמום קצר עד 45 שניות.פלט דף ראשון מהיר: ש/ל פחות מ-7 שניות, צבע פחות מ-10 שניות. 
18תפוקה נמוכה: הפלט במדפסות הדיו הנוכחיות איטי מאד.תפוקה גבוהה: פלט צבעוני מהיר. 
19מגוון קטן של סוגי נייר ללא יכולת לבצע דו-צדדי.מגוון גדול של סוגי נייר ובעוביים שונים. כולל אפשרות סטנדרטית לבצוע דו-צדדי בצבע. 
20עלות גבוהה בהדפסות דיו.חסכון כספי ניכר באמצעות הדפסת צבע בלייזר .
21חוסר שליטה בהדפסות צבע: מרבית מדפסות הדיו הינן אישיות ואינן מחוברות לרשת.שליטה בהדפסה צבע או ש/ל: השליטה בשימוש בצבע הינה בידי הארגון לפי הצורך וגם לפי משתמשים להם נתנה הרשאה מראש לשימוש בצבע או בשחור/לבן. 
22חוסר שליטה במספר צילומים/הדפסות לפי משתמש: מרבית מדפסות הדיו הינן אישיות ולכן אין יכולת לשלוט בכמות ההדפסה/צילומים.שליטה במספר צילומים/הדפסות לפי משתמש: קביעת מכסת צילומים/הדפסות למשתמש. המשתמש נחסם ברגע שעובר את המכסה. 
23טכנולוגיה מוגבלת ל"אימג'ים" באיכות גבוהה ובאלפי גוונים. טכנולוגיה מתקדמת ל"אימג'ים" באיכות גבוהה ובאלפי גוונים.